Izrada web stranica

1) Web stranica!

Alfa i omega Vašeg digitalnog identiteta je internet stranica. Jednostavne ili prezentacijskog tipa pa do web stranica sa puno više funkcionalnosti, u današnje vrijeme svako poduzeće bi trebalo imati u nekakvom obliku svoj prostor na internetu.

Postavljanje, izgradnju i ukoliko je potrebno kreiranje sadržaja nudimo po pristupačnim cijenama u kratkom vremenskom roku. Ponudu možete zatražiti  ovdje.

izrada-web-stranica-pula

2) Na što paziti?

Hosting i domena kod provjerenog hosting providera.
Cijelokupan dizajn web stranice bi trebao pratiti standardna načela izrade stranica.
Responsive design – drugim riječima da se vaša web stranica može prikazivati i izgledati dobro i na manjim uređajima kao što su mobiteli i tableti.
Prilikom izrade držati se osnovnih optimizacijskih pravila. Optimizacija web stranice je malo kompleksnija stvar ali osnovan tip optimizacije bi trebao biti uključen u svakoj izradi web stranice.
Cijena? – za ozbiljniju izradu web stranice morate ćete izdvojiti minimalno 2 – 3 tisuće kuna i to kada govorimo o standardnim web stranicam sa osnovnim funkcionalnostima.

3) Iskoristiti web stranicu!

oglašvanje

Internet je pun stranica koje jednostavno samo stoje. Iako poslovanje tih poduzeća možda i nije stalo na stranicama nema prometa, zašto?

U moru identičnih web stranica vrlo je teško i skupo izboriti se na najbolja mjesta u tražilicama (google) te su ta mjesta često okupirana svjetskim firmama i brendovima.

Alternativa i rješenje je povezivanje Vaše web stranice sa društvenim mrežama, gdje ćete svojim postojećim i potencijalnim klijentima približiti svoju web stranicu putem društvene mreže.